Android için en iyi müzik indirme uygumaları – 2020

Android işletim sistemli telefonlar için 2020 yılının en iyi müzik indirme uygulamalarını sizler için derledim.

Android işletim sistemi iOS işletim sistemi ile birlikte dünyada milyarlarca kişi tarafından kullanılıyor. Samsung ve Huawei başta olmak üzere Oppo, Realme, Xiaomi gibi yeni yeni popüler olmaya başlayan markalar cihazlarında Android işletim sistemi barındırıyor.

iOS ise Apple tarafından geliştirilmiş ve sadece iPhone ve iPad cihazlarda kullanılan bir mobil işletim sistemidir.

Eğer yukarıda saydığım markalara ait bir android cihazınız var ise ve cihazınıza müzik indirmek için uygulama arıyorsanız sizler için dünyada en sık kullanılan 6 uygulamayı derledim.

[bs-white-space]

Android için en iyi müzik indirme uygumaları hangileri?

1. Spotify 

Dünyada en çok indirilen uygulamalar arasında yer alan Spotify Premium ile reklamsız dinlediğiniz müzikleri aynı zamanda telefonunuza indirebilirsiniz.

2. Soundcloud

Pop, rap, elektronik, rock, klasik, caz başta olmak üzere bir çok müzik türünü bir arada bulabileceğiniz Spotify kadar olmasa da gayet popüler bir uygulama.

3. 4Shared Music

4Shared Müsic ile internet bağlantısı olmasa bile çevrimdışı olarak indirdiğiniz müzikleri dinleme ayrıcalığı yaşıyorsunuz.

4. Google Play Musıc

Google Play Müzik en iyi müzik indirme uygulamaları arasında yer alıyor. En son çıkan şarkıları an be an kitaplığında bulabileceğiniz Google tarafından geliştirilmiş bir uygulama.

5. Tidal

Rap müziğin efsane isimlerinden Jay Z tarafından geliştirilen Tidal, yüksek kalitede müzik dinleme ve indirme keyfi sunuyor.

6. YouTube Music

YouTube Music, dünyada bu konuda neredeyse 1 numara. Dünyanın en çok trafik alan video paylaşım sitesi olan YouTube’ın mobil uygulaması olan YouTube Music popülarite anlamında ilk sırada. İçeriğinde barındırdığı tüm müzikleri ücretsiz dinleyebiliyorken, Premium üyelik ile hem reklamsız müziğin keyfini çıkarıyor hem de dilediğiniz tüm şarkıyı telefonunuza indirebiliyorsunuz.

 

Barış Doğan

2012 yılından bu yana barisdogan.com.tr'de yazar. Beykent Üniversitesi Basım ve Yayın Teknolojileri / Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunu. MediaMarkt Türkiye E-Ticaret departmanında "Kullanıcı Arayüzü Kıdemli Uzmanı" olarak çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir